läsaregrej!

en tjej skrev att jag skulle ladda upp annonser på A-B-C-D-HÄST på min blogg, vilken jag skulle valt!

A-ponny
Sveriges bästa A- Ponny
Sveriges bästa A- Ponny. Hästar säljes
Typ: A -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Valack -  Födelseår: 2002
Namn: BeMe
Med stor sorg i hjärtat måste vi sälja vår underbara A-ponny då hans lilla ryttare blivit för stor.Han är slutmätt 107 cm Maxad A ponny Chippad.
Han är uppfödd på gården. Aldrig varit sjuk eller skadad. Tävlad med vinster och placeringar LB och går nu LA. Har en otroligt fin hoppteknik och förmåga. Regelbundet tränad för intruktörer i både hoppning och dressyr. En jättesnäll ponny i all hantering och lastning är helt trafiksäker.
Väcker stor uppmärksamhet var han än är för sin otroliga söta charmiga utstrålning. Han är ponnyn med det.
Lånas ej ut eller till foder.
Perfekt för den lilla ryttaren som vill klättra i klasserna. Videoklipp: http://www.youtube.com/watch?v=s6wORYnGibw och http://www.youtube.com/watch?v=bHyRiQfYu9s&fea ture=related
eller sök på youtube stallspethz
LA/LA
Pris 60 000 kr
b-ponny
Snygg ponny för både hoppning och dressyr!
Snygg ponny för både hoppning och dressyr!. Hästar säljes
Snygg ponny för både hoppning och dressyr!. Hästar säljes
Typ: B -  Inriktning: Allround -  Kön: Valack -  Födelseår: 2003
Namn: RMS Quicksilver
Vi kan även tänka oss att byta mot hoppponny kat C eller D.

Söker du en stjärna som har sina bästa år framför sig? Silver är en 8 årig welshponny av cobtyp. Slutmätt i år 129,5 cm. Han är efter meriterade dressyrhingsten Henfynyw Tywysog RWC 3 och undan Menai Silver Jet. Silver är välutbildad och välriden i både hoppning och dressyr. Pga ryttarens intresse är han startad ett fåtal gånger i dressyr med segrar och placeringar tom LB. I hoppning har han flera felfria rundor tom LA nationellt samt segrar och placeringar tom LB+5. Han har fina gångarter och mycket god hoppteknik. Även startad startfälttävlan samt hoppat terräng. Lätt att sko, klippa, bada och lasta. 

Silver har aldrig varit skadad och han är i full tävlingskondition.. Han bär upp även längre ryttare mycket bra. Han är en ponny med fina gångarter och speciellt galoppen. Fina lovord från både dressyrtränare, dressyrdomare och även hopptränare. Lätt att sko, klippa, bada och lasta. Ej till nybörjare. Delbetalning möjlig. Vi kan även tänka oss att låna ut/ha på prov till rätt ryttare. Pris diskuteras med rätt familj. Maila gärna eller ring!
LA dressyr / LA hoppning
Pris 84 000 kr

c-ponny
Dalarnas bästa c-ponny!
Dalarnas bästa c-ponny!. Hästar säljes
Typ: C -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Sto -  Födelseår: 2002
Namn: Ella
Sto f.02, svensk ridponny,136 cm, snygg och lätt sportmodell som sticker ut i mängden. e. Veronas Bo-Gi u. Kulltorps Orchidé, Tävlad tom MsvA hoppning med många vinster o placeringar tom MsvB. DM segrare 2010, 2011. Välutbildad, trygg att rida ut på, trafiksäker, snäll att sko, tvätta och klippa. Regelbundet tränad för Louise Haaga. Försäkrad i Agria, röntgad och besiktad (nov 2011) Ella har varit i vår ägo sen 2007. 
Utprovad Antarés Altair sadel (juli 2011) och övrig utrustning ingår i priset.
Säljes pga ryttarens längd, så nu är det dags för en ny liten flicka/pojke att få glädjas och utvecklas tillsammans med denna underbara ponny. Ella vill att hennes nya ryttare ska ha god hjälp runt omkring sig. Uppskattar du kvalité så är du välkommen att ringa!

http://www.youtube.com/watch?v=E_SPlAJkihI
Msv hopp, LA dressyr Pris diskuteras med rätt köpare!
Pris 165 000 kr
d-ponny
Snäll äldre herre
Snäll äldre herre. Hästar säljes
Typ: D -  Inriktning: Övrigt -  Kön: Valack -  Födelseår: 1988
Namn: Pontus IX
Trevlig liten New Forest kille bortskänkes till ett bra och omhändertagande sista hem. Han är snäll i all hantering pigg och glad. Skogsturer och promenader inga problem men ej träning och tävling. Ca 142 cm.
HEM ÄR ABSOLUT VIKTIGAST!
Pris 1 000 kr
häst
Super valack **Film**
Super valack **Film**. Hästar säljes
Typ: Stora hästar -  Inriktning: Dressyr -  Kön: Valack -  Födelseår: 2007
En vacker häst, valack f-2007 , 164 cm , .Häst med fina rörelser,stor potential dressyr och hoppning..Brave, lugn i en stabil och transport.hästen har pass och stamtavla. För mer information E-post, Skriv på engelska.Transport till ordnas.

http://www.youtube.com/watch?v=6UbTwleo_-I
Pris 45 000 kr


Kommentarer
Postat av: Anonym

b-ponnyn är efter samma hingst som dressyrmupps-Linns gamla ponny Brave Heart :)

2011-11-21 @ 20:20:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0